SERVICIILE NOASTRE

Revista ProEtica vine în sprijinul cadrelor didactice și elevilor din sistemul preuniversitar de învățământ, care vor să publice diverse materiale: articole, poezii, proză scurtă, RED-uri, proiecte educaționale, parteneriate educaționale, referate în limbile română și engleză, studii științifice. Periodicitatea revistei este trianuală.

Condiții de publicare:

Materialele ce urmează a fi publicate trebuie să se încadreze între 2 și 4 pagini A4 (document word) scris cu Times New Roman, dimensiune corp literă 12 și spațiere între rânduri de 1,5 cm. 

Pozele sau tabelele care însoțesc materialele scrise se vor trimite separat în format jpg. împreună cu explicațiile aferente.

Sub titlul materialului, în partea dreaptă se vor trece:

-nume și prenume cadru didactic, disciplina predată, unitatea școlară de care aparține și județul.
-nume și prenume elev, clasa, unitatea școlară de care aparține, județul și numele profesorului coordonator și disciplina predată de acesta.

În cazul articolelor, studiilor științifice, referatelor se va trece la finalul lucrărilor bibliografia consultată (minim 3 surse) astfel:

Bibliografie:

1. Axinte, G., Rățoi, I. L. (2015). Învățarea prin cooperare: stimularea creativității și îmbunătățirea competențelor de predare și de comunicare. Ghid pentru profesori, învăţători și educatoare.

2. Balmuş, T., Panciuc, L., Trîncanu, E., Tumuruc, O. (2011). Importanța utilizării metodelor interactive în formarea la studenți a competențelor comunicative în Analele Ştiinţifice ale Universității de Stat de Medicină şi Farmacie "Nicolae Testemiţanu", nr. 1 (12)/2011. p. 41.

3. Barbu, D., Damian, L. (2019). Avantajele utilizării strategiilor didactice active în procesul de învăţare în Metode active de predare-învățare în învățământul actual la nivel european. Petroșani.

4. Brahaș, M., Dochița, D., Isachi, I., Marinescu, M., Radu, M. (2015). Creativitate în predare și învăţare & cum se utilizează muzica, arta și sportul în educaţie. Pașcani. (model)

Autorii surselor consultate vor fi notați în ordine alfabetică în funcție de prima inițială a numelui. Dacă informația a fost preluată de pe un anumit site, se va trece adresa de internet astfel:Dacă informația a fost preluată de pe un anumit site, se va trece adresa de internet astfel:

https://proetica.cms.webnode.ro/serviciile-noastre/  (model)

În interiorul documentului sunt acceptate notele de subsol sau referințele scrise în paranteză, după terminarea citatului:
Profesorul a organizat copiii în două cercuri concentrice după ecusoanele pe care le aveau în piept, în interior copiii cu frunze galbene, iar în exterior copiii cu frunze verzi. (Rizea, C., Stoicescu, D., Stoicescu, I., 2016). (model)

Vă rugăm să specificați în mail-urile trimise categoria în care încadrați materialul (articol, studiu, proză etc).


Fiecare autor poate publica maxim 5 articole în fiecare număr al revistei!!!

Articolele publicate în revista ProEtica nu trebuie să mai apară și în alte reviste sau publicații cu/fără ISSN/ISSN-L/ISSBN!!!

Persoanele care își doresc să publice materiale în revista ProEtica își asumă în totalitate responsabilitatea pentru originalitatea acestora!!!



ProEtica- Revistă Culturală

ISSN 2734-8954 

ISSN-L 2734-8954


SCRIEȚI-NE

proeticarevista@gmail.com

Orar

Luni - Vineri

12:00 - 18:00

SÂMBĂTĂ

08:00 - 16:00

DUMINICĂ

Închis

Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți